fbpx
spot_img

Cedevita izgubila dobijenu utakmicu i ostala bez finala, Zvezda se mučila ali ipak izborila finale…

U majstorici između Budućnosti i Cedevite, u punoj Morači i odlčnoj atmosferi, domaćin je uspeo da preokrene rezultat. Tim Aleksandra Dzikića igrao je dosta loše u prvom delu, ali je ipak uspeo da zaigra i dođe do pobede rezultatom 72-57. Serijom 31-6 koja je i dovela Podgoričane do njihovog istorijskog prvog finala. Iks faktor bio je Petar Popović sa 14 poena, Nikola ivanović je imao 13, dvocifren je još bio i Kajl Lendri sa 11. Kod gostiju Ukić je imao 12.

PHOTO: ABA liga
PHOTO: ABA liga

U Pioniru favorizovana Zvezda je dočekala Mornar i opravdala tu ulogu. Odnela je pobedu 88-69. U najvažnijoj utakmici sezone blistao je Ognjen Dobrić sa 19 poena, dečko koji je bio tu kada je najbitnije tokom ove sezone i ima svetlu budućnost. Tejlor Ročesti je takođe bio odličan sa 18 a Alen Omić 11 poena. Vranješ je kod gostiju bio jedini raspoložen sa 21 poenom, Nidam je dao 11.

PHOTO: ABA liga
PHOTO: ABA liga

Autor: Filip Vukotić

Igor Pavlović
Igor Pavlović
Rođen u Šapcu 2000. godine. Učenik Šabačke gimnazije. Od sedmog razreda pišem aforizme pa sam samim tim nakon objavljivanja prve zbirke aforizama 2016. godine proglašen za najmlađeg aforističara u Srbiji. Pored pisanja aforizama, pišem i pesme a takođe volim i da crtam kada se nađe slobodnog vremena. Moj životni moto glasi: "Prava svrha života jeste posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti."