fbpx
spot_img

Dan zaljubljenih kroz umetnost

Istorijske ličnosti koje su svoj doprinos ostvarile u umetnosti, politici ili istoriji, nekima su poznate i po najlepšim i najiskrenijim ljubavnim pismima ikada napisanim.
Napoleon Žozefini, Hemingvej Marleni Ditrih, Hehri VIII Ani Bolen, Frida Kalo Dijegu Riveri samo su neki od mnogih velikana čija su drevna pisma sačuvana, ali i dosta citirana i cenjena kao oličenje ljubavi.
U ovom ubrzanom svetu u kome mi danas živimo, ljubavna pisma su dosta precenjena i zamenjena jednostavnijim stvarima.
Ipak, još uvek možete biti originalni i unikatni u iskazivanju svoje ljubavi, svako na svoj način.
Dan ljubavi i zaljubljenih, 14. februar, idealna je prilika da obradujete svoje voljene na najoriginalnije i najmaštovitije načine.
Na vama je samo da zamislite kako će izgledati vaš poklon.
Da li će biti u vidu ljubavnog pisma, slike Vas i vaše druge polovine, nekih ljubavnih motiva ili nečega simboličnog i poznatog samo vama dvoma, Vi sami odlučujete.
U mojoj ponudi možete se susresti sa unikatnim, ručno rađenim majicama za parove, šoljama, kao i sa dekupaž tehnikom na raznim drvenim površinama.
Pa tako recimo možete obradovati svog voljenog u jutro 14. februara doručkom u krevetu na poslužavniku sa bilo kojim motivima i natpisima, ili jutarnjom kafom u šoljicama sa ljubavnim porukicama.
A vaša lepša polovina sigurno se raduje nakitu koji joj stalno kupujete, zašto je sada, za promenu, ne biste iznenadili unikatnom kutijicom za nakit, koja je sigurno potrebna svakoj dami koja drži do sebe. Kompletnu ponudu možete pogledati na mom fejsbuk profilu (https://www.facebook.com/katherine.rose.54584).
Svaki moj rad oplemenjen je velikom dozom ljubavi koju ja imam prema ovome što radim.
Sve ovo je u suštini, zapravo, nastalo kao veliki strah od jednoličnosti, jer ja sam uvek težila ka originalnosti i moja je želja da to svima omogućim, jer, bolje je podbaciti u originalnosti, nego uspeti u identičnosti.

Katarina Živković
Katarina Živković
Uspešna mlada žena. Svojom snalažljivošću pokazuje i dokazuje da ništa u životu nije nedostižno. Bavi se profesionalnim šminkanjem, dekupažom, trgovinom, slikanjem, šivenjem, izrađuje torbice, ukrasne čaše i šolje…Kada je ljudi pitaju kako postiže sve to i kako je tako uspešna za svojoh 20 godina, kao odgovor joj posluži njen moto - ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor.