fbpx
spot_img

Dejan Jelača ugostio Isidoru Bjelicu

Nova emisija “30 MINUTA”

Petak 19. oktobar u 20:30h

Gošća – Isidora Bjelica 

Edu TV – Obrazovna televizija

Gošća emisije “30 MINUTA” ovog petka je Isidora Bjelica. Pričala je o novom romanu “Škola za anđele” ili sve što znam o ljubavi. Dvanaest inicijacija koje će promeniti život svakog ko traga za ljubavlju u ovom svetu.

Zahvalnost ne podrazumeva samo blagodarnost za ono što prepoznajemo kao dobro u našem životu, nego naprotiv ona znači prepoznati blagodat koju nam je donelo sve ono što ljudi najčešće prepoznaju kao nesreću.

Pet godina se bori sa opakom bolešću, i ako se kancer neumorno vraća svaki put izađe kao pobednik. Od tog stradanja i patnje najviše je naučila o ljubavi, bacila u blaženi zagrljaj Boga i podigla njenu svest više od svih hiljada knjiga koje je pročitala. Kako kaže smrt joj već pet godina diše za vratom ali da je baš ona naučila da je sadašnji trenutak sve što ima. Priznaje da se odnos sa suprugom Nebojšom Pajkićem dosta promenio i da je drugačiji. Otvoreno govori o sinu Lavu i njegovoj autorskoj emisiji. Ponosna je na činjenicu da joj je sin veliki borac i da je izabrao svoj put.

Autor i voditelj Dejan Jelača

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.