fbpx
spot_img

Do sada pregazio osam zemalja

Benjamin Ladra, iz Švedske, krenuo je do Palestine sa kolicima, torbom i zastavom Palestine u cilju podizanja svesti ljudi o tamoššnjem krššenju ljudskih prava ( Filip Stevanovic – Anadolu Agency ).

Svoj način borbe počeo je u avgustu 2017.godine iz švedskog Geteborga i pregazio do sada 8 zemalja: Švedsku, Nemačku, Češku, Slovačku, Austriju, Mađarsku, Sloveniju, Hrvatsku i deo Srbije.

Mladi borac za ljudska prava stiže danas (14. februara) u Kragujevac. Njega će u Desimirovcu, oko 17 sati sačekati i pružiti mu podršku grupa Kragujevčana, osoba sa invaliditetom. Oni će u znak podrške pešačiti do Kragujevca zajedno sa mladim Šveđaninom, što će za njih biti i početak priprema za učešće na 31. beogradskom maratonu, na kome će se organizovano pojaviti u aprilu, u organizaciji Tima za ekstremne sportove i Humanitarnog radija.

Benjamin Landraa boraviće u “Iskri”, Centru za sport i rehabilitaciju, osoba sa invaliditetom, a u četvrtak, 15. februara, u 18 sati održaće predavanje o ljudskim pravima na kragujevačkom Pravnom fakultetu.

Prethodni tekstMućkalica
Sledeći tekstMisao dana
Humanitarni radio
Humanitarni radiohttp://humanitarniradio.com
Humanitarna internet radio stanica, pokrenuta prevashodno da bi zdravoj populaciji stanovništva u Kragujevcu, Srbiji, Evropi i širom sveta, gde se čuje radio, skrenulo pažnju na ljude sa posebnim potrebama i sve ostale kategorije stanovništva sa magrina društva. Naš prevashodni cilj je da pomognemo osobama kojima je pomoć potrebna i naučimo druge, koji mogu, da pomognu onima koji ne mogu.