fbpx

ДОДЕЛА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМ РОК МУЗИЧАРИМА КРАГУЈЕВЦА

01

Плакетe за допринос професији доделио је члановима групе „СМАК” Ротари Клуб Крагујевац у Дому омладине Крагујевац.  Петак 13. март донео је најбољој југословенској, српској и крагујевачкој групи давно заслужено признање.

Традиционалну плакету за допринос професији Ротари клуб је већ доделио архитекти Верољубу Трифуновићу, глумцу Љубомир Убавкићу Пендули, професорки Славици Ђукић Дејановић, а ове године борд клуба доделио је пет плакета члановима групе СМАК. Они су прославили град Крагујевац и оставили неизбрисив траг у Рок музици.

“Сматрам да се град о њих мало огрешио – рекао је професор др Драган Батавељић, председник клуба.

 Захваљујући се на признању Зоран Миловановић је изјавио:

 „Поручујем фановима да наша прича није завршена, најављујем концерт на Ушћу 20. јуна и нови албум после тога.”

“Људи су прихватили наш вишегодишњи труд, оценили да је то вредно и да нас нису заборавили. Наша публика су три генерације, наше песме су нас превазишле, дуго трају. Нас  слушају деде и унуци заједно – рекао је Слободан Стојановић Кепа.   

“Отац би ми био пресрећан на овом признању. Хвала му што ме је учинио поносним. Док је био жив био ми је само тата, а сада сам схватила шта је урадио у музици – рекла је Санда, ћерка Лазара Ристовск

Смаковци, ротаријанци и обожаваоци.
Смаковци, ротаријанци и обожаваоци

 Зоран Миловановић
Зоран Миловановић

Кепа
Кепа

Хвала му што ме је учинио поносним.
Хвала му што ме је учинио поносним.

Дом омладине
Дом омладине.

Санда са супругом.
Санда са супругом.

Без гитаре није могло.
Без гитаре није могло.

Ушће 20. јуна
Ушће 20. јуна

Miloš Ignjatović
Miloš Ignjatović
Priređivač Šumadijskog ateljea. Fotoreporter ,,Blica'', ,,LID-'a'', ,,Sportskog žurnala'', ,,Svetlosti'', ,,KG novina'', ,,Politike''.