fbpx
spot_img

Elena i Luka dobitnici zahvalnice Crvenog krsta Kragujevac

U susret praznicima i završetku akcije „Jedan paketić – puno ljubavi“ kojom će Crveni krst Kragujevca obradovati puno bolesne i ugrožene dece Kragujevca objavljeni su rezultati istoimenog konkursa za novogodišnju čestitku na kojem su učestvovali učenici naše škole.

Promocija novogodišnjih čestitki i dodela nagrada održala se u ponedeljak 5. decembra 2016. godine sa početkom u 14h u prostorijama Crvenog krsta Kragujevac.

Pored učenika prisustvovali su i roditelji, prosvetni radnici – učitelji, razredne starešine i nastavnici likovne kulture koji su motivisali učenike za učešće na konkursu.

Elena i Luka sa svojim drugarima i učiteljima

Učenici naše škole Elena Antonijević IV/1 učitelja Zorana Todorovića i Luka Đukić I/4 učiteljice Dragice Miščević dobitnici su zahvalnice Crvenog krsta Kragujevca.

Čestitamo učenicima, roditeljima i učiteljima, svim dobitnicima nagrada, zahvalnica i priznanja kao i svim učesnicima. Realizovana je još jedna akcija u kojoj je sa ponosom učestvovala naša škola i koja će vratiti osmeh na dečje lice. Bravo!!!

 

OŠ "Radoje Domanović" Kragujevac
OŠ "Radoje Domanović" Kragujevachttp://www.radojedomanovickg.edu.rs/
Jedna od škola sa najdužom tradicijom u Srbiji, osnovana 1805. godine. Oaza kulture, kvalitetnog i trajnog znanja i zdravih stilova života. Inspirativna za đake i nastavnike, privlačna i zanimljiva za roditelje i prijatelje škole. Škola u kojoj se svako oseća dobro.