fbpx
spot_img

Ex Yu Rock dovodi Film, Gobline i Nervoznog poštara!

Legendarni Jura Stublić i Film, kultni pankeri Goblini i folk-rok veličine Nervozni poštar nastupiće u subotu 4. jula na sedmom Ex Yu Rock Festu u banatskom mestu Starčevo, nadomak Pančeva i Beograda! Uz ulaz od samo 300 dinara!

„Vidjećete i čuti najbolji sastav grupe Film ikad, kako svira svoje najveće hitove!“, kratko ali efektno poručuje iz Zagreba Jura Stublić, vlasnik hitova kakvi su „Zamisli život“, „Mi nismo sami“, „Srce na cesti“, „Sjećam se prvog poljupca“, „Pjevajmo do zore“…

Opštinski stadion dobrano će protresti Goblini, šabački bend poznat po „Ima nas“, „U magnovenju“, „Voz“, „Put“, „Deca iz komšiluka“…  kome će ovo biti treći put u karijeri da dolaze u Starčevo!

„Sećamo se odličnih koncerata devedesetih u Starčevu za slavu mesta. Bilo je fenomenalno! Čak se ovih dana pojavio i neki vhs snimak! Znamo da na našim koncertima u Beogradu i Pančevu ima mnogo ljudi upravo iz Starčeva“, kažu Goblini.

Ex YU Rock foto: https://www.dropbox.com/sh/ysio13ww8r0vdww/AAA8Y4EIWVQrZaNrGE0LleY9a?dl=0

Konačno, fešta nije fešta bez Nervoznog poštara – „Cirkus Kolorado“, „Nova godina kuca na vratima“, „Moj ford stari“, „Mi smo drvosječe“ – samo su neki od klasika po kome se sarajevski bend proslavio udarajući temelje folk-roka.

https://www.youtube.com/watch?v=Y-OLk5W6iww

Nervozni poštar očekuje da na njihovoj svirci u Starčevu po običaju u publici bude „klinaca koji nisu bili rođeni kada je Nervozni poštar snimio svoju prvu ploču“ 1985. godine!

Pored toga, na Ex Yu Rock Fest-u 7 nastupiće i bendovi Po kratkom postupku, Blues Delivers, Rezervni plan i Kreativni nered

Ulaznica za sedmi Ex YU Rock Fest biće neverovatnih 300 (i slovima tri stotine) dinara! Prodaja ide preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala 4. jula na ulazu u opštinski stadion u Starčevu.

Satnica Ex Yu Rock Fest-a 4. jula

19:00-21:30 Po kratkom postupku, Blues Delivers, Rezervni plan i Kreativni nered.

21:30 Nervozni poštar

23:00 Jura Stublić i Film

00:30 Goblini

https://www.facebook.com/groups/46164931810/?fref=ts

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.