fbpx
spot_img

Festival u Soko Banji: Maja Marinković dobitnica prestižnog priznanja

Na svetski Dan muzike u Soko Banji održana je značajna manifestacija „185 godina organizovanog turizma“, na kojoj su nastupale poznate pop zvezde Bojan Marović, Ivana Jordan, sestre Gobović, Igor Simić i poznata pop pevačica Maja Marinković koja je nakon tri meseca od objavljivanja pesme i spota, dobila nagradu. 

Pesma „ČUDA“ su nagrađeni radijski hit. Hvala sto sam nagrađena titulom odlične pop pevačice, neizmerno sam srećna na ukazanom priznanju, ali i na svemu sto sam proživela punog srca tokom celog dana boravka u Soko Banji- izjavila je Maja Marinković. 

U okviru manifestacije „Dani Vranja“ koja se održva u avgustu ove godine sugrađani će moći da uživaju u glasu i dobrim pesmama naše Maje. Ona se raduje što će u svom rodnom gradu posle dugo vremena svoje karijere nastupiti pred svojim sugrađanima.

Marko Spirić 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.