fbpx
spot_img

Poezije za decu Sime B. Golubovića i ilustracije Maje Mukić

Biblioteka Palić, bila je 14.12. domaćin promocije knjiga poezije za decu Sime B.Golubovića u izdanju Galaksija Niš i Udruženja balkanskih umetnika.

Predstavljena je i Maja Mukić, učenica II1, OŠ „Miroslav Antić“ Palić kao ilustratorka knjiga „SVADBA U ZEČIJEM GAJU“ i „DEČJEG GLASA ZVON“.

Veče je vodila Majina učiteljica i predesednica Udruženja balkanskih umetnika Dijana Uherek Stevanović koja je najavila novu saradnju sa mladim likovnim talentima i iskusnim pesnicima.

Biblioteci Palić je slikarka i književnica Ljubica Vukov Mihajilo poklonila svoju sliku u ime UBU koja će biti izložena na humanitarnoj izložbi koju je pokrenula bibliotekarka Eva Kelcs.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
UDRUŽENjE BALKANSKIH UMETNIKA
UDRUŽENjE BALKANSKIH UMETNIKAhttp://ubu.mojsajt.rs/
Nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme, radi ostvarivanja ciljeva u oblasti savremenog kulturnog stvaralaštva i to kroz književnost, slikarstvo, fotografiju, muzički i scenski angažman, sa posebnim osvrtom na afirmaciju mladih u cilju održivosti i unapređenju postojećeg i kreiranju novog kulturnog života društvenih zajednica na Balkanu.