fbpx
spot_img

Fondacija Novak Đoković na 48. Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava

Pozivamo vas da od srede, 25. oktobra do nedelje, 29. oktobra posetite štand Fondacije Novak Đoković na  48. Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava u hali 2 Beogradskog sajma (nivo B).

Kroz razgovor sa članovima tima Novak Đoković Fondacije, moći ćete da saznate više o našim realizovanim aktivnostima, aktuelnom konkursu za projekte i planovima fondacije za ovu i narednu godinu.

Za sve posetioce smo pripremili zanimljive sadržaje kao što su nagradni kviz i kreativne radionice za najmlađe posetioce, koje će se realizovati uz pomoć naših volontera. Takođe, gosti će moći i da se upoznaju sa najnovijim i nekim ranijim izdanjima magazina Original.

U subotu, 28. oktobra u 12 časova u sali za predavanja hale 2 organizujemo interaktivno predavanje „Upravljanje emocijama u radu sa decom“ koje će održati naša saradnica psiholog/psihoterapeut Smiljana Grujić. Na ovom predavanju ćemo se baviti načinima podsticanja dece u situacijama kada nam je teško da prihvatimo određeno njihovo ponašanje. Razgovaraćemo o uzrocima ljutnje, o uspostavljanju odnosa sa decom koji roditeljima pomaže da prevaziđu tu emociju koja često blokira da čujemo šta je detetu u tom trenutku potrebno i koja ne podstiče dečiji razvoj.

Sajam obrazovanja je otvoren svaki dan od 10h do 20h, u petak, subotu i nedelju do 21h. Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, a grupne 150 dinara.

Izvor: novakdjokovicfoundation.org

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.