fbpx
spot_img

FTN: Promocija novih inženjera i nagrade najboljima

Na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu je svečano promovisana nova generacija master inženjera i specijalista strukovnih inženjera. Ovaj put sa diplomama master inženjera sa FTN-a je izašlo 150 mladih ljudi, a s diplomama specijalista strukovnih inženjera troje.

 

FTN

 

Svečanost na FTN-u bila je prilika i da se nagrade najbolji, a ovaj put na čitavom fakultetu to je Marija Habek, koja je stekla diplomu master inženjera mašinskog menadžmenta.

Knjigama su nagrađeni i najbolji diplomci po odsecima. Na odseku Mašinstva najbolja je Mirjana Ristić, na Elektrotehnici i računarima Njegoš Janković, na Primenjenom softverskom inženjerstvu Mihailo Vasiljević, na Računarstvu i informatici Nemanja Miladinović, na Građevinskom inženjerstvu Aljoša Lazinica, a na Saobraćajnom inženjerstvu Dejana Babić.

Na odseku Arhitekture najbolji diplomac je Luka Lukić, na Industrijskom inženjerstvu i menadžmentu kao najbolji nagrađen je Branko Nikoličić, na Grafičkom inženjerstvu i dizajnu Želislav Poljak, na Mehatronici Marko Markov, a na Geodetskom inženjerstvu Tanja Bugarin.

Izvor: dnevnik.rs

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.