fbpx
spot_img

Goblini u Areni Fun Factory Kragujevac

7

 

Dragi prijatelji,
Sa ponosom vas obaveštavamo da će se u subotu, 25.10.2014. godine od 22h u koncertnom prostoru Arene Fun Factory, održati koncert popularnog punk sastava „Goblini“, koji je u dosadašnjoj karijeri odsvirao više od 350 koncerata, a tokom devedesetih bio jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu.
Šabačke Pank Rok Legende, jedan od trenutno najaktivnijih i najatraktivnijih koncertnih bendova. Goblini, u sklopu turneje na kojoj promovišu novi album “ Roba s greškom “ održaće samostalni koncert u Kragujevačkoj “ Areni Fun Factory “ u petak 25.oktobra.

Ponovni susret kragujevačke publike i Goblina, posle uspešnih nastupa na poslednja dva “ Arsenal festa“ , biće prilika da se u tradicionalno dugom nastupu ovog benda, koji gaji posebnu , uzvraćenu ljubav prema publici u Šumadiji, još jednom čuju hitovi iz njihove višedecenijske karijere i publici predstavi album koji je kritika proglasila za jedan od najboljih i najkompletnijih u poslednjih nekoliko godina na ovdašnjoj sceni.

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti u Domu omladine i Areni Fun Factory. Cena ulaznica u pretprodaji, biće 600 dinara, dok će na ulazu, u subotu, biti 800 dinara. Broj karata je ograničen kapacitetom koncertnog prostora.

Arena Fun Factory
Arena Fun Factory
Arena Fun Factory je deo sportskog kluba Arena No 1 koji postoji više od jedne decenije. Osnovan od strane ljubitelja ekstremnih sportova, zdravog života i sportskih aktivnosti. Moderno opremljen prostor nudi mnoštvo sportsko-zabavnih aktivnosti.