fbpx
spot_img

Ingram Micro uspostavio stratešku saradnju sa Veritas Technologies u Jugoistočnoj Evropi

Kompanija Ingram Micro, jedan od najvećih distributera informacione tehnologije u Jugoistočnoj Evropi, potpisala je ugovor o distribuciji sa Veritas Technologies, globalnim liderom u proizvodnji softvera namenjenog sveobuhvatnom upravljanu podacima (information management) – backup i recovery podataka, arhiviranje i upravljanje softverski definisanim skladištima podataka, kao i analizi i kontroli podataka sa stanovišta zakonskih regulativa.

Ovim ugovorom, kompanija Ingram Micro se autorizovala za distribuciju kompletne Veritas ponude u 7 zemalja Jugoistočne Evrope, uključujući Srbiju, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju.

Veritas Technologies omogućava organizacijama da iskoriste u potpunosti mogućnosti i snagu svojih informacija kako bi ostvarivali poslovne uspehe. Rešenja su dizajnirana da funkcionišu i rade i u najkompleksnijim i veoma heterogenim okruženjima.

Veritas Technologies rešenja se uglavnom koriste za interakciju različitih vrsta aplikacija, servera i druge tehničke opreme, uključujući i uređaje za skladištenje podataka. Veritas Technologies proizvodi su kompatibilni sa svim najčešće korišćenim operativnim sistemima i podržavaju najvažnije baze podataka i uređaje za skladištenje podataka.

Vladimir Popović, Generalni direktor Ingram Micro SEE NON-EU govorio je o razlozima potpisivanja sporazuma i koristima ovog sporazuma za partnere. “Kompanija Ingram Micro puno pažnje poklanja izboru saradnje sa novim vendorima, strogo poštujući svoju strategiju razvoja portfolija koji će najbolje podržati partnere u njihovom poslovanju na tržištu. Razlozi za potpisivanje ovog sporazuma su pre svega, jedinstvenost naprednih rešenja koje Veritas nudi, zatim sposobnost da ponude čitav spektar proizvoda za virtuelnu IT infrastrukturu za svaku organizaciju, vodeći položaj Veritas-a među proizvođačima softvera za tu namenu i visoka potražnja za takvim rešenjima na tržištu. Potpisivanje sporazuma o partnerstvu sa Veritas Technologies je za nas veoma važan poslovni potez. Partnerstvom sa Veritas Technologies, proširili smo značajno naš portfolio rešenja za skladištenje i back-up podataka. “

Drago Gajski, Regionalni Direktor Veritasa za Juogističnu Evropu je ovim povodom rekao: „Izuzetno smo zadovoljni potpisivanjem ovog ugovora, sigurno smo da će nam partnerstvo sa Ingram Micro omogućiti pristup novim tržištima i kupcima kao i sveobuhvatni rast našeg poslovanja u ovom regionu. Pred nama je izuzetno zanimljiv i dinamičan period pošto količina informacija koje svakodnevno koristimo kao i njihov značaj i potreba za kvalitetnim upraljanjem u svakodnevnim poslovnim procesima rastu svakog dana„.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.