fbpx
spot_img

Izabrana najlepša devojka Srbije!

Foto: Zoran Mirčetić

U nedelju 09.10.2016. na velikom izboru za Mis Srbije, naša zemlja je dobila svoju novu predstavnicu na takmičenju lepote u svetu.
Andjelija Rogić, skromna devojka, odrasla na selu nadomak Užica, preko noći je postala glavna vest svih medija. U vreme starleta i lažnih osmeha izdvojila se ova plavokosa lepotica i privukla svu pažnju javnosti.

Andjelija, nova Mis Srbije za 2016. godinu ima 22 godine i student je Učiteljskog fakulteta u Beogrdu. Pored redovnih obaveza na fakultetu, aktivno se bavi folklorom i sa svojim folklornim društvom predstavlja ovu nacionalnu igru u svetu već osam godina.

Malo ko može da poveruje da pre izbora, Andjelija nije imala iskustva u modelingu, ali te večeri je sijala na sceni i osvojila žiri neverovatnom harizmom. Rad sa stučnim timom Mis Srbija, na tronedeljnim pripremama bio je više nego uspešan, od anonimne devojke napravili su pravu princezu koja pleni lepotom i stavom.
Još uvek puna utisaka i ushićenja, kroz osmeh Andjela priča o svojoj pobedi:

“Titula Miss Srbije za mene je jedan od najlepših trenutaka u životu. Osećam veliku odgovornost i sa ponosom ću predstavljati našu zemlju na izboru za Mis Sveta. Zahvaljujem se mojim Užičanima na velikoj podršći, svojim prijateljima i porodici koji su od početka verovali u moj san. Takodje zahvaljujem organizacjji Mis Srbija na čelu sa Vesnom De Vinčom uz koju sam naučila tajnu lepote i dobila šansu da se takmičim na ovom prestižnom takmičenju. Radujem se svim novim obavezama koje me čekaju i koje nosi moja titula”.

 

 

 

a50z9326

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).