fbpx
spot_img

Joy by Dior

Neispričana priča

Nikada zaboravljeni glamur

Oličenje luksuza

Od samog osnivanja, kuća Dior posvećena je ženama i njihovoj sreći. To je naša  misija i ideja vodilja. Pojavom na modnoj sceni davne 1947. godine, pa sve do danas, kada  se nalazimo pred našom novom kreacijom, suštinu i duh Dior-a odlikuje ženstvenost, luksuz i zadovoljstvo.

20 godina je prošlo od lansiranja najvažnijeg ženskog parfema. Sve vreme osećala se neprekidna potreba i želja za kreiranjem novog originalnog mirisa. Kao i uvek, smatramo da on treba da predstavlja vizionarsko oličenje Dior ideal-a, suštinsku sreću u svim njenim oblicima.

Naš novi miris je upravo to. Obećavajući spoj sreće, luksuza i glamura. Novi manifest ljubavi prema životu, neispričana priča,odraz svih nas, poklon svim ženama.

Kao da je sam Kristijan Dior (Christian Dior) ponovo stao pred nas, rekavši,podjednako sa željom i uverenjem: “Napravite mi parfem koji miriše na radost!“

 

Ovo je naša radost.

Joy by Dior

 

“Stvaranje novog Dior parfema predstavlja poseban događaj, kako za celu kuću Dior, tako i za mene samog. To bi trebalo da bude miris koji će ujediniti oba pola i koji će se podjednako svideti kako muškarcima tako i ženama.

Trebalo bi da poseduje izraziti karakter, a da se dopada mnogima.  

Imao sam sreću da njegovo ime znam od samog početka. I to kakvo ime!  Kratko i vedro, otvoreno za sve mogućnosti.

Da bih mogao da ispričam njegovu priču, odlučujem se da  kreiram očaravajući miris, koji odiše nežnošću i energijom. Joy by Dior je lagani povetarac, staza kojom se putuje i koja vas odvodi daleko.”

Fransoa Demaši (Francois Demachy), Dior Kreator Parfema

Joy by Dior, je novi proglas ljubavi prema životu, a pre svega umetničko delo parfimeriste Fransoa Demašija (Francois Demachy).

Neispričana priča, miris koji odiše radošću  poput najfinije svile obavija telo svojom nežnom olfaktivnom kompozicijom koja se preliva i teče.

Razigrane cvetne i voćno- citrusne note, bergamota i mandarine, ističu toplinu ruže i jasmina, savršeno se dopunjavajući. Prepoznatljiva kremasta nota sandalovine podstaknuta je blagim nagoveštajem kedra i pačulija,dok puni miris mošusa daje nežni senzualni pečat, lagane puderaste svežine.   

Ekstraordinarna glumica i lepotica Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), zaštitno lice, JOY by Dior, mirisu daje svoj lični pečat.

Ko bi drugi, do ove sjajne zvezde,Dior galaksije, mogao bolje da dočara tako moćno i iskreno osećanje?  JOY by Dior miris u potpunosti oslikava svu njenu prirodnu, senzualnu ženstvenost i lepotu.

Maja Stanković
Maja Stanković
Vranjanka, koja se svakog dana lati olovke i papira i stvara, jer njen unutrašnji žar za pisanje nikada ne jenjava. Objavila je dve knjige, roman "Posle svega" i zbirku poezije "Budne uspomene". Zastupljena je u mnogobrojnim zbornicima.