fbpx
spot_img

Kako povećati šanse za zaposlenje

Često kažu: „Ne možeš pronaći posao bez iskustva, a ne možeš dobiti iskustvo bez posla.“ Da li vam je ova situacija poznata? Mladi su ti koji se svakodnevno susreću sa ovakvim poteškoćama prilikom izlaska na tržište rada. Stiče se utisak da je praksa podjednako bitna kao i formalno obrazovanje i da jedno bez drugog ne idu. U moru obaveza tokom školovanja, hiljada stranica koje se moraju naučiti, postavlja se pitanje kada odvojiti vreme za praksu ili neformalno učenje i koje su to kompanije koje pružaju ovu vrstu podrške, edukacije i iskustva. Za praksu i praktična znanja koja pomažu da se što pre dođe do zaposlenja je uvek pravo vreme.

 

Coca Cola program podrške mladima

 

Coca-Cola sistem već godinama unazad upravo kreira takve programe za osnaživanje mladih: Budućnost #za5, Coca-Cola podrška mladima, Coke summership i RISE. U zavisnosti od nivoa obrazovanja, interesovanja i ambicija, ovi programi namenjeni su srednjošlocima, studentima, diplomcima, nezaposlenim mladima, a sa jednim ciljem – podrška i povećanje mogućnosti njihovog razvoja i što bržeg pronalaženja posla.

 

Svi pomenuti programi edukacije ili prakse su besplatni i objedinjeni kroz platformu Coca-Cola mladima. Koji je idealan baš za vas, moći ćete da saznate i istražite na  www.coca-colamladima.rs.

Izvor: nastudent.com

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.