fbpx

Каратеке Радничког из Крагујевца у акцији


 Добровољна, невладина, спортска, неполитичка и непрофитна организација Карате клуб „Раднички” из Крагујевца је оквиру свог Програма развоја карате спорта организовала полагање за ученичка звања, у понедаљак вече од 20 сати у Фискултурној сали ОШ “Радоје Домановић” из Крагујевца. На паркету су своје вештине показили три девојке и четири младића (део екипе је био на зимовању у школским одмаралиштима). У комисији за такмичарска звања били су сви активни тренери Радничког: Бранко Павловић, Исидора Павловић, Христина Павловић, Срђан Бабић и Бојан Живковић. Полагању су присуствовали Александар Петронијевић председник клуба, чланови Управе и родитељи каратисткиња и каратиста.

 Кандидати су демонстрирали: ручну, ножну технику, комбинације, изводили кате за њихов узраст и радили договорени спаринг.

 Пре почетка полагања Бранко Павловић, председник комисије за стручна звањај је посаветовао кандидате: „Задате технике радите почевши од плаве линије, лагано из све снаге и завршите код следеће плаве линије”.

 Кандидати за ученичка звања су:

-За жути појас 9 кју Наталија Радивојевић, Немања Радивојевић и Ана Симић.

-За први Зелени 6 кју појас Илија Микићевић.

-За други зелени 5 кју појас Алекса Козодер.

-За други плави 3 кју појас Петра Бојчић.

-За други браон 2 кју појас Андија Максимовић

Сви кандити положили су за жељени појас, а комисија није могла да појединим кандитатима додели већи појас због недовољног броја година.


 

 

 

Miloš Ignjatović
Miloš Ignjatović
Priređivač Šumadijskog ateljea. Fotoreporter ,,Blica'', ,,LID-'a'', ,,Sportskog žurnala'', ,,Svetlosti'', ,,KG novina'', ,,Politike''.