fbpx
spot_img

Kiki Lesendrić iskreno za 30 minuta

NOVA emisija “30 MINUTA” 

Petak 18. oktobar u 20:30h

Gost  –  Kiki Lesendrić

Edu TV – Obrazovna televizija 

Gost emisije 30 MINUTA ovog petka je Zoran Kiki Lesendrić. Muzičar, kompozitor, producent, frontmen grupe Piloti, gotovo četiri decenije postoji na muzičkoj sceni. Njegov bend je bio i jeste jedan od najpoznatijih rok grupa u bivšoj Jugoslaviji, a generacije su odrastale uz njegovu muziku. Sarađivao je sa mnogim poznatim pevačima sa ovih prostora i Grčke. Iza njega je više stotina napisanih pesama, muzike za serije, filmove, pozorište. Najavljuje novi album sa 19 pesama. Za početak, izdao je duetsku pesmu sa Alenom Islamovićem “Jedino”, a ističe da mu je ljubav glavna inspiracija kada piše i komponuje.

“Inspiracija za pesme je uvek ljubav. Sve u životu je slučajno i odvija se po nekom redu koji ne možemo da kontrolišemo. Naš život, spajanja i razdvajanja su delovi nekog univerzuma. Zaljubiš se, odljubiš se, neko ti pobegne, ode, a ti onda od toga Praviš piramidu”, rekao je Kiki.

Autor i voditelj Dejan Jelača

30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
Emisija „30 MINUTA", autora i voditelja Dejana Jelače, punih deset godina je domaćin poznatim ličnostima iz sveta filma, umetnosti, politike. U formi razgovara gledaoci iz nedelje u nedelju upoznaju medijske zvezde sa one druge manje poznate strane. Iskrenost i jednostavnost tih razgovora iz godine u godinu dobija sve veći broj gledalaca. Dejan Jelača, glumac, daje poseban i prepoznatljiv pečat emisiji, svojim šarmom, elokventnošću, spontanošću. Mera i dobar ukus je nešto što emisiju „30 MINUTA" razlikuje od sličnih formi u drugim medijima.