fbpx
spot_img

Književno veče Grozdane Lučić Lalić

Međunarodno udruženje književnih stvaraoca i umjetnika “Nekazano” održalo je u Dvorcu kralja Nikole u Baru promociju književnog stvaralaštva Grozdane Lučić Lalić a u sklopšu Drugog festivala ljubavne poezije „Pjesnik – Svetionik“.

Moderator večeri bio je Labud N. Lončar koji je na početku večeri poželio dobrodošlicu autorki i gostima ističući značaj autorke za Udruženje “Nekazano” i Drugi festival ljubavne poezije koji se večeras zavtšava divnom poezijom autorke Grozdane.

Gordana Srećković je prisutne upoznala sa bogatom biografijom Gordane Lučić Lalić i njen poseban dopronos u radi sa OSI i mladima, u Književnim Novinama UKS i sl…

U nastavku večeri probranu publiku sa stihovima i prozom autorke upoznali su Gordana Srećković, Labud N. Lončar i Miroslav Ćosović- govoreći njene stihove i prozu.

Posebno zadovoljstvo kod publike izazvala je autorka govoreći svoje probrane stihove.

Na isnsistiranje autorke mladi pjesnik iz Bara Danilo Pečurica, čija je knjiga poezije u pripremi za štampu kod izdavača „Nekazano“ govorio je svoje pjesme.

 

Predsjednik udruženja „Nekazano“ Labud N. Lončar se u ime “Nekazano” zahvalio Turističkoj organizaciji Bar, Kulturnom centru Bar, „Cakan Sportu“, Restoranu “Gurman” (iz ul. Maršala Tita), Ordinaciji „Dr Gina Masoničić“, Igraonici „Start“. Snevnim novinama Dan, Tv „Coroni“, portalu „Jedro“, „Barskom portalu“ i „BarInfu“ na sponzorstvu i medijskoj podršci.

Po završenoj večeri gosti su se počastili sa tradicuonalnim domaćim Crmničkim vinom i drugim specijalitetima.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.