fbpx
spot_img

Konkurs za nove projekte u 2016. godini

Foto: novakdjokovicfoundation.org
Foto: novakdjokovicfoundation.org

Novak Đoković fondacija u periodu od 23. novembra do 23. decembra ove godine otvara konkurs za nove projekte.

Cilj Fondacije je da najmlađima u Srbiji omogući što bolje uslove odrastanja i obrazovanja, kako bi oni imali što srećnije detinjstvo.

Svi zainteresovani će moći da preuzmu formular za prijavu u vidu PDF fajla na ovom linku počevši od ponedeljka 23.11.2016. Zvaničan početak konkursa će biti objavljen na našim kanalima. Prijavite se kako biste nam pomogli u našoj misiji – da ostvarimo njihove snove.

  • Cilj Fondacije je pomoć ranom obrazovanju, pa samim tim projekti koje prihvatamo moraju imati veze sa predškolskim i školskim obrazovanjem.
  • Mogućnost apliciranja imaju samo projekti na teritoriji Srbije. Nadamo se da ćemo sledeće godine proširiti polje našeg delovanja, kada ćemo moći da razmatramo i projekte van granica naše zemlje.
  • Predlozi projekata mogu se odnositi na programske obuke, adaptacije ili rekonstrukcije ustanova (predškolskih ili školskih), kao i na izgradnju terena ili igrališta.
  • Prosečan budžet po projektu koji realizuje Novak Đoković fondacija je 20.000 evra. Naravno, biće razmatrani i projekti sa budžetima viših ili nižih vrednosti.
  • Prilikom dostavljanja predloga projekta važno je dostaviti i kompletnu finansijsku procenu projekta.
  • Na konkurs se mogu prijaviti: predškolske institucije, osnovne škole, dobrotvorne organizacije, udruženja građana, opštine, lokalne samouprave.

Prijave dostigle nakon isteka konkursa, nažalost, neće biti razmatrane.

Izvor: novakdjokovicfoundation.org

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.