fbpx
spot_img

Kraljevski par na proslavi 80. rođendana bugarskog kralja Simeona II

Sofija, Bugarska, 16. jun 2017 – Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina su gosti na proslavi 80. rođendana Njegovog Veličanstva Kralja Simeona II. Prelepa svečanost organizovana je u Palati Vrana u glavnom gradu Bugarske, a domaćini su bili Njihova Veličanstva Kralj Simeon II i Kraljica Margarita od Bugarske.

Među gostima su bili i Kraljeva sestra, Princeza Marija Luiza od Bugarske, Prestolonaslednica Margareta i Princ Radu od Rumunije, Princ Nikola od Crne Gore, Prestolonaslednik Leka II od Albanije sa suprugom Princezom Elijom, Princ Osman Salahadin Osmanoglu – direktni potomak turskih sultana Murata V i Mehmeda V, Kraljica Sofija od Španije i njena sestra Princeza Irina od Grčke i Danske, austrijska Nadvojvotkinja Elena, Princ Andreas od Saks-Koburg-Gote, starešina proširene porodice Saks-Koburg Gota, Princ Tusun od Egipta i mnoge druge istaknute zvanice.

Službu blagodarnosti u katedrali „Sveti Aleksandar Nevski“, služio je Njegova Svetost Neofit, Patrijarh Bugarske i Visokopreosvešteni Mitropoliti Svetog Sinoda.

 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.