fbpx
spot_img

LOL: Okršaj titana u finalu Svetskog prvenstva!

Došli smo do polufinala Svetskog prvenstva u League of Legends. Do sada smo videli dosta neverovatnih poteza i dosta iznenađenja…od 16 timova ostala su 4 najjača. ROX Tigers, SKT T1 Telecom, Samsung Galaxy i poslednja nada zapada H2K.

Prvi meč je odigran izmedju ROX Tigersa i SKT T1 Telecom. Atmosfera u Njujorku je bila neverovatna kao i partije koje su pružili igrači. Prvi game odlazi u korist SKT i uz odličan timski rad odneli su prvu partiju.U drugom meču viđena je jedna neočekivana stvar, Miss Fortune kao support od strane ROX Tigersa. To je jako dobro pošlo od ruke ROXu i ROX odnosi drugi game, kao i treći. Poslednji game odneo je neverovatni SKT i plasirao se u finale Svetskog prvenstva. Drugi meč koji je odigram izmedju Samsung Galaxy i H2K. Samsung Galaxy pružio je neverovatnu borbu u sva tri game-a i odneo veoma lak rezultat od 3:0. U finalu koje nas čeka 30. oktobra videćemo sudar dva titana i borbu za šampiona sveta.

Foto: pbdko.be

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Šobić
Marko Šobić
Rođen sam 25.6.2000. godine. Žvim u Šapcu. Idem u Šabačku gimnaziju. Omiljeni hobi mi je gejming i jako sam uspešan u tome. Igram counter strike 5 godina i imam dosta osvojenih turnira. Omiljeni mi je Balkanski kup gde smo uzeli 2. mesto. Pratim svetske lige i prvenstva.