18. Januara 2020. | 16:44
Početna / Magazin / Magija koju krije suknja: Staro verovanje otkriva zašto je važno da žene ne nose pantalone

Magija koju krije suknja: Staro verovanje otkriva zašto je važno da žene ne nose pantalone

O tome zašto bi trebalo biti važno svakoj ženi da, kad god je u prilici nosi suknju, piše ruski sajt “Garmoniя Žizni” (“Harmonija života”). Zašto su od davnina sve žene nosile isključivo suknje i haljine, i to u svim narodima, uverićete se nakon što saznate koju to moć u sebi krije ovaj komad ženske odeće!

magična moć suknje

Suknja je smatrana glavnim atributom ženstvenosti, piše “Garmoniя Žizni”. Stručnjaci u oblasti energetskih praksi veruju da kada žena nosi suknju, ona počinje da akumulira nepresušnu energiju ženstvenosti. Zato suknja ima određeno sakralno značenje za svaku predstavnicu slabijeg pola.

U ranijim vremenima, ljudi su suptilnije osećali svoju vezu sa silama prirode. I bilo je poznato da se žene razlikuju od muškaraca ne samo fizički, već i na osnovu energije. Smatralo se da muškarci crpe energiju iz svemira, a žene iz zemlje.

Dizajn svake suknje je takav da oblikuje proširenje konusnog oblika, prema dole, prema zemlji na kojoj stojimo i po kojoj hodamo. A ovaj model suknje nije izmišljen slučajno.

magična moć suknje

Verovalo se da takav model suknje pomaže ženi da bolje apsorbuje energiju i moć zemlje da postane plodnija i materijalno bogatija. Energija žene, ako govorimo o fizičkom telu, akumulira se u posebnom organu – materici. Muškarci po zamisli prirode nemaju takav organ. U energetskom smislu da bi muškarac dobio energiju zemlje, on mora da je uzme od žene.

Kada žena oblači pantalone, ona doslovno sa njima prekriva vezu sa zemljom. Kretanje energije se zaustavlja, a ženski sveti sud u obliku materice ostaje prazan. Kao rezultat toga, žena nema šta da podeli sa muškarcem. Smatra se da žene koje nikada ne nose suknje, nego isključivo farmerice i pantalone, sa energetske tačke gledišta, jačaju i neguje svoj duh na stran način, tj. muški. Kao rezultat toga, žena je u interakciji sa muškarcem kao da je po prirodi muškarac. Energetska razmena tada kao da je poremećena, a to se može odraziti na fizičkom planu u obliku raznih bolesti, nesporazuma i svađa u odnosima, piše “Garmoniя Žizni”.

magična moć suknje

Dužina i oblik suknje takođe imaju značaj. Ranije se verovalo da ženska suknja ili haljina mora biti duga do poda, da ne otkriva ništa. Tako je ženi bilo lakše da uzima i čuva u sebi energiju zemlje. Ako suknja ima široku ivicu koja se njiše pri kretanju i malo uvija, počinju da se javljaju torziona polja, koja su predodređena da jačaju energiju zemlje. Rub suknje odavno se smatrao nekim krugom-amajlijom. Takva amajlija je dizajnirana da stvori zaštitu za seksualne centre žene. Smatralo se da zdravlje reproduktivnih organa žene i njihovo pravilno funkcionisanje direktno zavise od pravilnog rada tih centara.

S druge strane, duga suknja spasavala je ženu od pohotljivih pogleda, što je veoma važnom jer takvi loši pogledi su slični zlom, urokljivom oku, i mogu da naprave rupu u nižim energetskim centrima. Ako se to desi, tada žena jednostavno gubi svoju seksualnu energiju, a zajedno sa njom životnu snagu i žensku privlačnost. Kao rezultat toga, proizilazi energetsko osiromašenje žene. Muškarac tada gubi interesovanje za nju.

Dokazano je da je ženska energija važna za muškarce. Ako je dobiju, muškarci postaju stabilniji, kreativniji, spokojniji… Kada je muškarac lišen ženske naklonosti i ljubavi, on postaje agresivan, grub i surov.

magična moć suknje

S druge strane, savremeno društvo diktira da život učinimo što praktičnijim, i naravno da je ženi u pantalonama jednostavnije da radi poslove koji su prvobitno smatrani muškim – da nosi teret, kreće se brzo i spretno i td. U odnosu na pantalone, suknja ili haljina deluju kao prirodna kočnica – donose ženi mir i harmoniju. Prava žena čak ne razmišlja o tome da radi težak posao, nosi teret ili ubrzano ide negde. Ona će sačekati muškarca za to, koji, kao pravi vitez, neće odbiti da joj pomogne.

Svakodnevno oblačeći lepe suknje ili haljine, svaka žena može da oseti koliko joj se brzo menja raspoloženje i stanje. U ženi počinje da se budi ogromna i veoma pozitivna energija. Naravno, i pogledi muškaraca se uvek fokusiraju na žene u suknjama i haljinama.

​Ženama koje bi htele da privuku određenog muškarca, preporučujemo da pokušaju ovaj drevni metod ženskog suptilnog zavođenja, da se hrane snagom zemlje i ozare svojom ženstvenošću svog voljenog.

magična moć suknje

Izvor: opanak.rs

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Zoran Todorović

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.