fbpx
spot_img

Majke nekad budile za školu, a danas za kafanu (VIDEO)

Šaljivi snimak je izazvao brojne komentare na mrežama.


Nove pooštrene mere protiv korona virusa stupile su na snagu, a odnose se pre svega na skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata koji sada rade do 14 časova. To je posebno naljutilo, ne samo ugostitelje, već i uživaoce kafana jer sada nemaju vremena za uobičajene aktivnosti vikendom.

I ako nemaju razloga za negodovanje zbog rasta korona brojki, povodom pooštrenih epidemioloških mera na društvenim mrežama zbijaju se različite šale, a dok se svi pitaju kada će ponovo moći da dočekaju jutro u kafani, jedan video snimak se posebno izdvojio.

 „Ajde Srđo ustani, subota je 7 ujutro, kafane rade do dva, moraš da ustaneš. Kakvo je sad ovo spavanje?“, početak je klipa u kojem majka dolazi kod sina u sobu kako bi ga probudila.

Međutim, sin se rasteže u krevetu i moli majku da ga pusti još 5 minuta. Majka nastavlja sa ubeđivanjem govoreći mu da „mora da stigne da se napije do 14h i da ne zakasni slučajno u kafanu“.

Pošto se sin i dalje razvlači po krevetu, majka onda uzima pomoć u vidu flaše žestine koja služi za razbuđivanje i tera ga da malo popije kako bi ustao iz kreveta.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.