fbpx
spot_img

Marko Spirić: Hakovan profil pevačice Zorane Pavić!

Poznata pop pevačica Zorana Pavić obratila se svojim pratiocima na društvenoj mreži „Fejsbuk“, da joj je sa nepoznatog uređaja profil na FB hakovan.

Naime, za sada nepoznati haker pre nekoliko meseci pevačici je promenio šifru i dopisivao se sa njenim prijateljima u njeno ime. Uznemiravanje nije prestalo i dalje ulazi na privatan profil Zorane Pavić, gde joj je osim javnog blamiranja između ostalog uskraćena komunikacija sa sestrom koja nije u zemlji.

Nadamo se da će oni koji se na najprofesionalniji način bave poremećenim osobama, kao što su oni zvani „hakeri“, uskoro imati rezultat o kome je reč.

Zorana Pavić pala je u očaj jer danima ne može da se izbori s hakerima na Fejsbuku. Pevačici je neko upao na profil koji koristi za komunikaciju s fanovima i napravio joj pakao od života.

Maksimalna kazna za to krivično delo je pet godina zatvora.

Novinar Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.