fbpx
spot_img

Nagradni konkurs CINEPLEXX COOL LETO

Leto je u jeku, a Cineplexx bioskopi te pozivaju na uživanje u rashlađene sale uz omiljene grickalice i piće i pokretne slike na velikom platnu! Tvoje je da izabereš film i termin, Cineplexx bioskopi će se pobrinuti za ostalo!

Ne zaboravi da su u Cineplexx bioskopima svakog utorka snižene cene ulaznica!

Učestvuj u nagradnom konkursu koji smo pripremili i osvoji sjajne Cineplexx letnje poklone!

Sve što je potrebno da uradiš jeste da prilikom posete nekom od Cineplexx bioskopa, na poleđini ulaznice napišeš kratku poruku ili nešto nacrtaš na temu ,,Leto u bioskopu za mene je….“, ostaviš svoj kontakt telefon i ulaznicu sa svojom porukicom ili crtežom ubaciš u kutiju koja se nalazi u svim Cineplexx bioskopima.

Sačekaj 15. avgust kada ćemo najkreativnijima pokloniti fenomenalni letnji Cineplexx asesoar za plažu – peškir, lopta, termos ili frizbi, ali i sjajne, letom inspirisane poklone koje je pripremila Lisca, a u svakom Cineplexx bioskopu poklanjamo i 2 VIP karte za Sea Dance festival, smeštaj i prevoz obezbeđeni!

Rashladi se u Cineplexx bioskopima uz sniženu cenu karte svakog utorka i sjajne poklone kojima nagrađujemo vernost naših gostiju i njihovu kreativnost!

Pravila nagradnog konkursa možete pogledati OVDE.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.