fbpx
spot_img

Njemu zvezde veruju! Preko 100 000 pratilaca na njegovom Instagramu!

Popularni Nemanja Mihaljčić, koji se često pojavljuje u gledanim emisijama nacionalnih televizija u Srbiji, poznatiji kao Dizajner osmeha poznatih, nedavno je na društvenim mrežama postavio fotografiju sa brojem pratilaca u obliku balona, čak 100 000 ! S obzirom da je stekao popularnost i osvojio srca mnogih poznatih ličnosti, što i oni sami potvrđuju na društvenim mrežama, ova cifra koja broji njegove poštovaoce je još jedna potvrda da je Nemanja Mihaljčić na pravom putu. 
Nemanjini prijatelji, pacijenti i saradnici zahvaljujući njegovim veštim rukama su srećni i pozitivni, a to mu daje podstrek za dalji rad. On je na svom Instagram nalogu napisao : 
,, Kakva nedelja! Hvala na lajkovima, komplimentima i ogromnoj količini pozitivne energije! Utisci se još uvek zbrajaju, a nove ideje samo nastaju! Volim vas sve!“  
Nemanja je nedavno na jednom beogradskom splavu priredio veče za pamćenje, na kojem je bio provod do zore! Poznate ličnosti su uživale u nezaboravnoj noći, a o njegovoj proslavi još priča. 
Novinar Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.