fbpx
spot_img

Noć veštica i maskenbal u O.U.R. Pub-u uz „Čikine bombone“ i „Tikilas“

U sredu 31. oktobra u 21 čas počinje veliki maskenbal u O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71. Ovu žurku za „Noć veštica“ uveličaće psychobilly sastav „Grandpa Candys“ poznati i kao „Čikine Bombone“ uz podršku DJ dua „Tikilas“. Biće ovo svojevrstan muzički povratak u ’50-e, poručuju izvođači.

Za sve one koji žele da se kostimiraju, sve je dozvoljeno! A za one koji baš i nisu spremni moći će na licu mesta da se srede uz profi šminkerku. Ulaz je slobodan, a pab je pripremio još zanimljivih iznenađenja.

U O.U.R. Pub-u svakog dana pored izvrsne pabovske kuhinje i pravog ugođaja kao u svetskim metropolama ima najraznovrsnijih nastupa, od akustičnih svirki, do jazz, blues, soul i funky nastupa, pa sve do nastupa bendova koji prave žurku u pop/rock/disco stilu. Sve češće ovde gostuju i tribjut, ali i autorski bendovi. A ove nedelje možemo da očekujemo sledeći muzički program:

  • Ponedeljak – Mirko Dimitrijević aka PeaceWho / OUR GITARINET
  • Utorak – Nada Pavlović sa bendom / OUR JAZZ & EVERGREEN
  • Sreda – Grandpa Candys + Tikilas / OUR HALLOWEEN
  • Četvrtak – Zona B / OUR BLUES
  • Petak – Euterpa / OUR PARTY
  • Subota – Coolares / OUR LIVE
  • Nedelja – specijalni gosti

Čikine Bombone aka Grandpa Candys je psychobilly trio nastao u Beogradu u proleće 1998. godine. Originalni naziv grupe Grendpa Kendis potiče od imena protagoniste istoimenog njujorškog andergraund stripa iz ’50-ih godina proslog veka Džimija Kendisa (Jimmy Candys). Tokom sedamnaest godina postojanja, Bombone su odsvirale blizu tri stotine svirki u Srbiji i inostranstvu, objavile četiri albuma (Flaming Dynamite-2000, Captain Crash-2002, 666.000 Miles on the Wrong way-2006. i Grandpa Candys Early Sides-2009.), pojavile se na većem broju domaćih i stranih kompilacija i ostale jedna od retkih stabilnih pojava na srpskoj sajkobili/rokabili sceni. Novi album bombona je snimljen u studiju Komandanta Adama i objavljen za izdavačku kuću Mascom Records.

Iz dubine betonske džungle dolazi divlji DJ duo Tikilas (Teodora i Valerija) i zakuvava egzotični muzički specijalitet u velikom kazanu dobrog provoda. Tikilas magični napitak se satoji od divljeg rock’n’rolla, ritmičnog bluza, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, sve isključivo iz 50-ih i 60-ih godina prošle ere. Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.

Our PUB, Beogradska 71. Zabava koja ne prestaje!

Rezervacije i informacije 011/323-88-46

Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.