fbpx
spot_img

Šesta po redu: Izbor vila vina i malog vilenjaka na Paliću

Šesta po redu: Izbor vila vina i malog vilenjaka na Paliću Manifestacija „Izbor Vila vina i vilenjaka‍“, održaće se 14. oktobra u „Vila Lujza“, na Paliću.

Područje vinogorja severa će pokazati svoju lepotu devojaka i ukus dobrog vina.

„Značajno je vrlo da prvi put učestvuju modne dizajnerke iz Ukrajine,koje će ovaj put nositi i modeli malih vilenjaka. Na moj ponos učestvuje i Marija Šabić Subotičanka će kroz svoje modele prikazati subotičku lepotu“, reči su glavne organizatorke i direktorke Ankice Utornik Orčić.

 

Muzički deo će ispuniti vrsni pevač dobitnik Kraljevskog Oskara Azzra Azzra. „Zepter“ je pripremio prelepe nagrade za sve učesnike.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.
WordPress PopUp Plugin