fbpx
spot_img

Novak Đoković Fondacija i Direct Media potpisali ugovor o partnerstvu

Foto: novakdjokovicfoundation.org
Foto: novakdjokovicfoundation.org

Novak Đokovic Fondacija i regionalni medijski sistem Direct Media potpisali su danas ugovor o strateškom  partnerstvu na projektu „Original“, besplatnom magazinu za studente koji pokreće fondacija najboljeg tenisera sveta. „Original“ će biti mesečnik i biće dostupan studentima na svim univerzitetima u Srbiji.

Reč je o magazinu za koji će redovno pisati najpoznatiji i najpozvaniji srpski novinari, pisci, autori, dramaturzi, ali i studenti. Original već od prvog broja je otvorio vrata i svoje strane, uključujući i naslovnu, za studente umetnosti, koji mogu da šalju svoje radove na slobodne teme, kako bi njihova dela i talenat mogli da dođu do što većeg broja ljudi.

Hvala Direct Media koja nam je izašla u susret i pružila veliku podršku u ovom projektu. Sigurna sam da će se magazin dopasti mladim ljudima, i da će im ponuditi dosta kvalitetnog materijala koji će ih inspirisati. Naša želja je da studenti  počnu više da pričaju o temama iz kulture, obrazovanja, umetnosti, nauke, ali i da dobiju relevatne informacije koje im mogu koristiti i sada, i onda kada budu spremni za poslovne izazove – rekla je Jelena Đoković, direktor Novak Đoković Fondacije.

Zadovoljstvo partnerstvom i samim projektom izrazio je i Jovan Stojanović, direktor Direct Media Srbija.

Verujemo da Direct Media deli iste vrednosti i uverenja sa Novak Đoković Fondacijom, a jedno od njih je da o mladima i njihovoj budućnosti moramo da brinemo na duge staze. Kvalitetni sadržaji u medijima su važni za razvoj mladih ljudi, njihovih talenata i interesovanja i veliko nam je zadovoljstvo što smo, kao pokrovitelji, postali deo tima koji ovu ideju sprovodi u delo.

Časopis „Original“ biće besplatan za sve studente na našim univerzitetima, ali će moći i da se kupi na kioscima. Izlazi jednom mesečno, a čitaocima će ponuditi veliki broj zanimljivih tekstova, intervjua, rubrika. U prvom broju, između ostalog, objavljen je ekskluzivni razgovor sa Anom Vintur, urednicom američkog magazina Vog.

 

NDF i Direct Media (2)

Izvor: novakdjokovicfoundation.org

Fotografije: novakdjokovicfoundation.org

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.