fbpx
spot_img

Odluke o broju studenata za upis u prvu godinu na visokoškolskim ustanovama

Odluke o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa osnovnih akademskih i osnovnih strukovnih studija, master akademskih studija i doktorskih akademskih studija koje se finansiraju iz budžeta za visokoškolske ustanove čiji je osnivač Republika za školsku 2014/2015. godinu.

 

Odluku o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa osnovnih akademskih studija koji se finansiraju iz budžeta za visokoškolske ustanove  čiji je osnivač Republika za školsku 2014/2015. godinu možete preuzeti ovde – ODLUKA_OSNOVNE_AKADEMSKE.

 

Odluku o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa osnovnih strukovnih studija koji se finansiraju iz budžeta za visoke škole strukovnih studija čiji je osnivač Republika za školsku 2014/2015. godinu možete preuzeti ovde – ODLUKA_STRUKOVNE_STUDIJE.

 

Odluku o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa master akademskih studija koji se finansiraju iz budžeta za visokoškolske ustanove čiji je osnivač republika za školsku 2014/2015. godinu možete preuzeti ovde – ODLUKA_MASTER.

 

Odluku o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa doktorskih akademskih studija koji se finansiraju iz budžeta za visokoškolske ustanove čiji je osnivač republika za školsku 2014/2015. godinu preuzeti ovde – ODLUKA_DOKTORSKE .

 

Izvor: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

 

Jovanka Ignjatović
Jovanka Ignjatović
Jovanka Ignjatović voli svakoga dana da nauči nešto novo. Svaki dan za nju predstavlja novi izazov. U izazovima vidi mogućnost da bude bolja.
WordPress PopUp Plugin