fbpx
spot_img

On je okupio dame iz cele Jugoslavije, a dobitnik je nagrade „Golub mira“

Poštovani i dugogodišnji producent, voditelj i predstavnik muzičkih, kulturno – umetničkih događaja u Kraljevu i njegovoj okolini, gospodin Dejan Pantić dugi niz godina autentično doprinosi očuvanju kulturne baštine ovog dela Srbije ali i ostalih krajeva, promovišući zanate i druge delatnosti počasnih žena koje čine njegov klub „Dama“.

Pomenuti producent je mnogo puta pomogao putem udruženja građana „Dete u Srcu“ starim i nemoćnim ljudima, ali i omladini čija je pomoć u datom trenutku bila neophodna. Održao je brojne humanitarne akcije, ali i modne revije, nedelje mode, muzičke događaje, koncerte, muzičke revije, dodele aktuelnih priznanja i nagrada, medijima, publici, poznatim ličnostima.

Festival „Dama“ čiji je producent, već važi za jedan od poznatijih festivala u domenu promocije vrednih žena i istaknutih umetnica, a odnedavno je dodat i „Džentlmen“ koji se dodeljuje isključivo priznatim muškarcima sa eks Jugoslovenskih prostora! Dejan Pantić najavljuje istoimeni festival za jesen 2019. godinu, ali najavljuje u medijima i predstojeću oktobarsku konferenciju „Jaka žena“ koja će se baviti temama iz ugla uspešnih žena koje će imati prilike da stupe u kontakt sa publikom.

Ova nesvakidašnja konferencija će svakako doprineti u stvaranju boljih odnosa u društvu, a trebalo bi istaći da je Dejan Pantić pre samo par dana nadomak Sarajeva, dobio značajno prizanje „Golub Mira“. Ovo priznanje, dobila je takođe i naša humanitarka, Ankica Utornik Orčić.

 

Marko Spirić (Novinar i organizator estradnih dešavanja )

e-mail: [email protected]

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.