fbpx

OŠ “Radoje Domanović” Kragujevac: Tribina “Informacijom protiv digitalnog nasilja”

Šestog aprila 2017. godine, u organizaciji Centra za unapređenje kulture života i rada, u našoj školi je održana tribina “Informacijom protiv digitalnog nasilja.

Cilj konferencije je da p​utem razmene informacija o korišćenju savremenih informaciono-komunikacijskih tehnologija, izazovima i rizicima koje to korišćenje nosi, ukazivanjem na značaj opreza na internetu i primenu mera zaštite koje su dostupne, podst​aknemo ​​saradnj​u​, razmen​u​ iskustava i zajedničke aktivnosti odraslih i dece u cilju bezbednijeg korišćenja interneta, kao i razvoj pozitivnih vrednosti i ponašanja u skladu s tim vrednostima.
Govornici su bili:
1. Biljana Lajović, specijalni školski psiholog
2. Predstavnik/ca MUP
3. Miloš Jež, dizajner elektoronske grafike
4. Dr ​Farida Bassioni-Stamenić, master javnog zdravlja
Tribini, održanoj u nastavničkoj kancelariji naše škole, prisustvovao je veliki broj učenika, roditelja, predstavnika lokalne zajednice, nastavnog osoblja škole.
Prethodni tekstFotografija dana
Sledeći tekstKarikatura dana
OŠ
OŠ "Radoje Domanović" Kragujevachttp://www.radojedomanovickg.edu.rs/
Jedna od škola sa najdužom tradicijom u Srbiji, osnovana 1805. godine. Oaza kulture, kvalitetnog i trajnog znanja i zdravih stilova života. Inspirativna za đake i nastavnike, privlačna i zanimljiva za roditelje i prijatelje škole. Škola u kojoj se svako oseća dobro.