fbpx
spot_img

Počele su prijave za letnji ciklus besplatnih kurseva 2022. godine

Prijave za letnji ciklus kurseva su otvorene do 14. juna. Na sve kurseve mogu da se prijave državljani Republike Srbije, koji imaju trajno prebivalište na teritoriji Srbije. Jedan kandidat može da se prijavi samo na jedan kurs.

Kursevi će se održavati online, a namenjeni su polaznicima bez tehničkog, odnosno programerskog predznanja, koji aktivno koriste računar. Molimo vas da pre prijavljivanja pročitate od čega se sastoji proces selekcije, kao i koje su obaveze polaznika. Pozivi u procese selekcije neće početi pre 6. juna.

Ponuda kurseva:

Ukoliko ste se odlučili za promenu karijere, možda je kurs Testiranje softvera prava šansa za vas. U pitanju je jedan od najuspešnijih kurseva naše škole i jedan od najsveobuhvatnijih iz ove oblasti, u celoj Srbiji. Iskoristite priliku i prijavite se za program intenzivne obuke, do 14. juna putem ovog linka.

 

 

Iako je među zahtevnijima, Java je i dalje jedan od najpopularnijih i najtraženijih programskih jezika. Prijavom na naš kurs Osnove programiranja, dobijate mogućnost da potpuno besplatno pohađate 192 časa nastave i tako steknete odličnu osnovu u Javi. Prijavite se do 14. juna putem ovog linka.

 

 

Nešto potpuno novo stiže od IT Bootamp-a! U saradnji sa kompanijom Badin Soft pripremili smo prvi kurs u Srbiji koji objedinjuje tri pozicije: Agile Project manager, Scrum master & Product owner. Stručnost predavača i celovitost programa, uz vašu motivisanost i posvećenost, može vas dovesti do željenih pozicija u IT-u. Prijavi se do 14. juna putem ovog linka i postani deo prve generacije!

 

 

Kompanija GoDaddy i IT Bootcamp pripremili su WordPress kurs, koji će vam pružiti široke mogućnosti na tržištu rada. Nakon osam nedelja besplatne obuke, polaznici će moći samostalno da naprave funkcionalan WordPress sajt, da upravljaju stranicama i podešavanjima, kao i da koriste plugine i teme. Prijave su moguće putem ovog linka do 14. juna. Srećno!

 

Izvor: itbootcamp.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.