fbpx
spot_img

Pogledajte Gibonnijev spot Udica

Foto: Ivana Vučić
Foto: Ivana Vučić
Splitski muzičar Gibonni (Džiboni) pred koncerte 11, 12. i 15. novembra u beogradskom Sava centru objavio je novi spot za pesmu “Udica”.

„Kako se sada osjećam, ‘Udica’ mi je jedna od tri najdraže pjesme u životu iz pogleda autora. Hermetična je i intimna, neobične teme i aranžmana, u njoj dominira muški zbor Brodosplit i akustična gitara, i ja stojim iza nje milijun posto“, – kaže Gibonni.
Spot “Udica” je režiser Zdenko Bašić snimio u skladištu, devastiranom fabričkom pogonu u okolini Splita. Bašić je doneo pesak, staro oružje, kubure, sablje… sve ono što se u mašti režisera nalazi ispod mora. Zbog teme pesme, „Udica“ je jednostavno zahtevala takvu scenografiju, koja je oduševila Gibonnija i njegove saradnike.

Udica” je četvrti singl sa aktuelnog albuma “Familija”, kog je Džiboni snimio sa Oliverom Dragojevićem.

Svoje deo “Familije” Džiboni će promovisati 11, 12. i 15. novembra u Sava centru.Ulaznice za koncerte koštaju 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

„Publika će čuti neke pjesme sa ‘Familije’, ali će koncerti biti presjek čitavog mog rada. Nove pjesme zaslužuju da stoje sa najboljim starima. Kad neko predstavlja novi album, zna udaviti sa novima pjesmama, ili bude premalo novih pa je dosadno. Treba ispoštovati publiku kojoj stare pjesme znače mnogo. Ali moraš svirati i nove, čime pokazuješ da nisi za staro željezo“, kaže Gibonni.
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.