fbpx
spot_img

Pop pevač Bane Jovanović srpski predstavnik na muzičkom festivalu u Hrvatskoj

Na 16. Međunarodnom festivalu zabavne muzike „DarFest 2021“ u Daruvaru, u Hrvatskoj niški kantautor Bane Jovanović predstaviće se pesmom „Budan sanjam“.
On je prvi izvođač iz Srbije čija je pesma prošla selekciju stručne komisije, ušla u dvadeset dve najbolje i stekla pravo da se nađe na zvaničnom festivalskom CD-u i emituje na radio stanicama širom Hrvatske.


„DarFest“ je jedan od najznačajnijih muzičkih festivala u Hrvatskoj na kom su prethodnih godina nastupali Goran Karan, Tereza Kesovija, Vanna, Emilija Kokić, Jacques Houdek i drugi.
Bane je učesnik mnogih festivala u Srbiji i regionu i dobitnik više nagrada i priznanja, a ovo je prilika da našu pesmu dostojno predstavi i u Hrvatskoj.
S obzirom da se iz epidemioloških razloga „DarFest“ ove godine održava online možete ga podržati tako što ćete besplatno glasati OVDE.

Marko Spirić

Prijatelj portala Pokazivač:

FUNDACIJA ZA ŽIVALI – dobrodelna ustanova za pomoč živalim v stiski

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.
WordPress PopUp Plugin