fbpx
spot_img

Potpisani ugovori i radovi u toku u Novom Bečeju, Srbobranu i Gornjem Milanovcu

Novak Đoković fondacija započela implementaciju projekata u Novom Bečeju, Srbobranu i Gornjem Milanovcu.

Novak Đoković fondacija potpisala je danas ugovor sa Predškolskom ustanovom „Pava Sudarski“ vrtići „Leptirić“ i „Jovanka Dobrosavljev Mica“, čija će dvorišta u narednom periodu opremiti mobilijarom. Vrednost ove donacije je 10.000 evra, a oba vrtića pohađa 320 dece.

Ugovori za opremanje dvorišta potpisani su i sa predškolskim ustanovama u Gornjem Milanovcu, kao i u Srbobranu. U ovom gradu Fondacija sprovodi projekat u saradnji sa internacionalnom školom PRIMA sredstvima prikupljenim na prošlogodišnjem humanitarnom događaju „Prošetaj milju za osmeh“ („Walk a mile for a smile“). Donacija će biti realizovana u tri vrtića – „Pčelica“, „Crvenkapa“ i „Bambi“, u iznosu od 7.600 evra, i obuhvatiće oko 200 mališana.

U selu Pranjani, koje pripada opštini Gornji Milanovac, Fondacija će opremiti i vrtić „Sunce“, a vrednost donacije je 4.000 evra.

Sva tri projekta su sa konkursa 2015/2016. godine i obuhvataju opremanje predškolskih objekata mobilijarom u ustanovama koje pohađa oko 620 mališana.

Novak Đoković fondacija raspisaće konkurs za nove projekte nakon kompletne realizacije programa sa prošlogodišnjeg konkursa.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.