fbpx
spot_img

Potrebna pomoć za plaćanje četiri pansiona zbrinutih pasa!

(Beograd)

Dragana Đorđević iz Beograda veliki ljubitelj i zaštitnik životinja, sa ulice je spasila pse koji su bili životno ugroženi i smešteni su u pansionu. 

Kako i sama kaže još nije skupila ni za predhodni mesec, a već za nekoliko dana mora da plati za četiri pansiona iznos od 200 EU!

Do sada je spasila i zbrinula veliki broj napuštenih životinja, pa se iskreno nada da će i ove pse koji se trenutno nalaze u pansionu udomiti ukoliko se za njih jave pravi i odgovorni ludi koji će o njima lepo brinuti jer zaslužuju svu ljubav i pažnju koju nisu imali dok su bili izbačeni na ulici.

Apleujemo na sve savesne i odgovorne građane da pomognu i da se obezbedi novac kako bi se platili pansioni. 

Svako ko želi da pomogne ili da udomi Milu, Mileta, Crnog i Leksi može se javiti na broj telefona: 062/15-25-576 kontakt osoba Dragana Đorđević (Beograd)

Ili možete uplatiti na paypal račun: gagadjordjevic5@gmail.com

Ako se prepoznajete kao budućeg srećnog udomitelja kontaktirajte Draganu Đorrđević

Link Fb profila :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008369644021&lst=1827076248%3A100008369644021%3A1500232126

https://www.pokazivac.com/zivotinje-u-nevolji-imaju-svog-superheroja-a-njeno-ime-je-dragana/

http://petface.net/zivotinje-u-nevolji/

Novinar Marko Spirić

 

 

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.