fbpx
spot_img

Poziv na Svetski dan muzike u organizaciji Kult-i-Više

kult

U saradnji sa Studentskim kulturnim centrom i Klubom studenata tehnike, a sa ciljem obeležavanja praznika muzike i promocije muzike i mladih muzičara, organizacija Kult-i-Više će se potruditi da na Svetski dan muzike, 21. juna 2015 godine, čitav Beograd bude obojen muzikom i da se ovaj jubilej predstavi publici kako dolikuje najvećem gradu u regionu. Organizacija Kult-i-Više poziva sve zainteresovane da prisustvuju veoma kvalitetnom programu gde će svako naći nešto što ga interesuje i u  spontanoj i karnevalskoj atmosferi uživati u dobroj muzici. U okviru programa, ljubitelji muzike će biti u prilici da poslušaju koncerte klasične i džez muzike, uživaju u svirkama bendova na otvorenom, pogledaju izložbu fotografija sa tematikom muzike, ali i prisustvuju ili učestvuju u jednoj od muzičkih radionica.

Tokom predstojeće nedelje organizacija Kult-i-Više pružiće precizne informacije o programu i satnici.

Kult-i-Više je apolitična, neprofitna nevladina organizacija koja se bavi promocijom mladih umetnika i umetnosti.
Kult-i-Više želi da mladim talentovanim ljudima pruži priliku da pokažu svoja dostignuća u oblasti umetnosti, podstakne i združi veliki broj mladih umetnika sa namerom da podigne i popravi položaj umetnosti u Srbiji, omogući publici da se upozna sa novim i mladim umetnicima, kao i da uživa u veoma kvalitetnom programu i da zajedno sa učesnicima otvori vrata jednom novom talasu umetnika i umetnosti.

web: www.kultivise.com
         https://sr-rs.facebook.com/KULT.festival.bg

 

Emisija Dva komada nečega
Emisija Dva komada nečegahttp://2komadanecega.blogspot.com/
Emisija se bavi pojavama oko nas na humoristično - satiričan način. Gledaoci u svakoj epizodi u ulozi glumaca mogu videti druge goste – muzičare, pisce, pesnike… Dosadašnja emitovanja: TV Galaksija, TV Trans, TV Mostnet, TV Soko, TV Klik, TV Plus, TV Art, i još stanica. Scenario i režija: Natalija Ž. Živković