fbpx
spot_img

Preporuka za čitanje: “Magija života”

Za ovaj vikend vam preporučujemo knjigu “ MAGIJA ŽIVOTA“, autor Dr Vejn Dajer.Magija-zivota
Riječ „magija“ mnoge ljude asocira na čarobnjake, zle vještice ili pak na trik sa zecom iz šešira. Ali ova knjiga nam govori o jednoj sasvim drugačijoj magiji- istinskoj čaroliji života.
Po dubokom uvjerenju i ličnom iskustvu dr.Vejna Dajera, magija života, zapravo, predstavlja ostvarivanje istinskih čuda u svakodnevnom životu pojedinca.
Da bi se čuda i dogodila, neophodno je odstraniti negativne misli i osloboditi se ograničavajućih shvatanja u pogledu nas samih i onoga što nas okružuje. Ključ leži u uspostavljanju savršene unutrašnje ravnoteže.
Svi mi želimo da pronadjemo srodnu dušu, da se ostvarimo u karijeri, da spoznamo ono što nam je istinski važno…a u svakoj sferi našeg života ima mjesta za poneko čudo.
Ozdravljenje, prestanak pušenja ili konzumiranja alkohola, ostvarivanje poslovnog uspjeha ili uspostavljanje kvalitetnog ljubavnog odnosa svakako predstavljaju čuda, jer njihovim ostvarenjem prevazilazimo sopstvena ograničenja.

U knjizi MAGIJA ŽIVOTA, Dajer nas savjetuje kako da dosegnemo viši stepen svijesti. Na nama je da spoznamo ono što bi nas učinilo srećnima, a ova knjiga nam nudi primjenljive tehnike da to i ostvarimo.
Ukoliko promjenimo način na koji doživljavamo sebe i svijet koji nas okružuje, kao odraz u ogledalu, promjeniće se i ono što vidimo.
Budućnost nikome nije predodređena, u nama leži moć da je izmjenimo!

,,Pravo otkrovenje…Uvjerljivo i istinski nadahnjujuće štivo.“ Washington Post.
,,Ova knjiga sadrži sva neophodna uputstva za savršen život, važno je samo vjerovati.“ Dallas Morning News.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Branka Babić
Branka Babić
Branka Babić, rođena 04.05.1994. u Trebinju, Republika Srpska. Student Pravnog fakulteta u Novom Sadu. "Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova".