fbpx
spot_img

Prvi solistički koncert Ivana Milinkovića 11. decembra u Beogradu

Ivan Milinković održaće svoj prvi solistički koncert u dvorani MTS 11. decembra 2023. godine.

Povodom koncerta “Moj put”, koji će Ivan Milinković i ‘’Infusion band’’ održati, Ivan Milinković se u razgovoru sa predstavnicima medija osvrnuo na svoju višedecenijsku uspešnu karijeru, ali i izneo detalje programa na kojem će se izvoditi koncert.
*
Na repertoaru će biti najširi spektar pesama iz raznih muzičkih žanrova, od autorskih pop numera sa novog CD-a, preko prefinjenih folk numera, do worldmusic pesama iz Srbije, Makedonije, Bosna, Crne Gore, ali i grčke i napuljske pesme.
Pojedine numere biće izvedene uz pratnju gudačkog kvarteta „Wonder Strings“, a na koncertu će nastupiti i pet gostiju, pevača sa kojima će Ivan pevati duete, tj instrumentalisti, majstori svojih instrumenata. Naravno, biće i gostiju iznenađenja, a publika će saznati ko su na samom koncertu.
*
Istaknuto je i da je ovakav muzički izazov u ​​okviru raznovrsnosti stilova i porekla muzike koja će se izvoditi, izuzetno zahtevan, i da u ovom trenutku to može da uradi samo Ivan Milinković.
*
Koncert će se održati 11. decembra 2023. godine, a karte se mogu kupiti na blagajni MTS-a Hale, prodajnim mestima Tickets – a, kao i online.
*
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.