fbpx
spot_img

Svečano otvaranje prodavnice „Betty Si“ u Kragujevcu

U Kragujevcu se otvara prodavnica italijanskog srebrnog nakita i nakita sa poludragim kamenjem „Betty Si“

Betty Si Kragujevac

Uskoro u Kragujevcu, nesto sasvim drugačije, prodavnica italijanskog srebrnog nakita i nakita sa poludragim kamenjem.

Svečano otvaranje „Betty Si“  zakazano je za 01. avgusta 2016. godine, u periodu od 18 do 21h. U ulici Lole Ribara 13, u Kragujevcu.

Najavili su puno lepih iznenađenja za sve posetioce, kao i specijalan popusta od 20% na dan otvaranja ove radnje.

Pripreme za ovaj dan se uspešno privode kraju, tako da je sve spremno za ovaj događaj.

Ne propustite priliku da uživate u dobrom društvu i da se lepo provedete!

Ono što ovu ponudu čini drugačijom od ostalih , jeste brendirani italijanski nakit od srebra. Ali i fantastičan nakit od poludragog kamenja.

Ljude je poludrago kamenje oduvek privlačilo, ne samo zbog svoje lepote,  već i zbog moćnih isceliteljskih svojstava, bez obzira na to da li se radi o fizičkim, psihičkim ili duhovnim problemima.

Kristali su oduvek bili simbol moći i svaki od njih je imao svoje sveto značenje. U kristalima se krije velika moć i snaga, za one koji imaju znanja o tome i umeju da rukuju njima.

Od početka života na ovoj planeti kristali su upotrebljavani da ulepšaju i doteraju telo, odeću i okolinu, ali i ne samo zbog toga. U mnogim kulturama ljudi su poznavali skrivene i mistične vrednosti kristala. Bilo je mnogo apotekara, alhemičara ili visokih sveštenika koji su koristili njihove moći da bi napravili kombinaciju kamenčića kristala ili nakita koji štiti, simbolizuje, predstavlja, ulepšava ili isceljuje.

Vidimo se 01. avgusta na otvaranju prodavnice „Betty Si“, u Kragujevcu, u ulici Lole Ribara 13. U periodu od 18 do 21 h, biće puno iznezađenja za sve posetioce

Isidora Petrović
Isidora Petrović
"Život se ne meri brojem udisaja koje udahnemo, nego trenucima koji nam oduzmu dah.“