fbpx
spot_img

Trejler dokumentarne serije o životu prestolonaslednika Aleksandra

Beograd, 5. februar 2024. – Producentska kuća „Volf Entertejnment“ danas je objavila trejler za dugo očekivanu dokumentarnu seriju gospodina Lazara Vukovića „Kruna, država i narod“, koja otkriva životnu priču Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra.

Sa premijerom planiranom ove jeseni, „Kruna, država i narod” nam otkriva složenu istoriju i prati uzbudljivu i istinitu priču, kako je kraljevska porodica Srbije, na raskršću istočnih i zapadnih uticaja, nastojala da očuva krunu, služeći narodu i otadžbini. I samo rođenje Prestolonaslednika Aleksandra nam svedoči o kompleksnosti, jer je londonska hotelska soba u kojoj je došao na svet na 24 sata proglašena jugoslovenskom teritorijom, da bi naslednik prestola bio rođen u svojoj zemlji. Dokumentarac prati i durge intrigantne priče, kao što su „opljačkano zlato“, o kome se spekuliše dugi niz godina, porodično nasleđe koje je zaključano u sefu više decenija, kao i konfiskaciju celokupne privatne imovine kraljevske porodice.

Tizer možete pogledati na LINKU

U režiji reditelja Lazara Vukovića, „Kruna, država i narod” otkriva brojne tajne kraljevske porodice koje do sada nisu bile poznate javnosti. „Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar prvi put javno iznosi svoju životnu priču. Od rođenja u egzilu u Londonu, preko krštenja na kom mu je kuma bila pokojna Kraljica Elizabeta II, do proglašenja za državnog neprijatelja sa dve godine, mnogo toga liči na uvod nekog bestselera beletristike.

Ovaj dokumentarni film biće dostupan na svim jezicima, zahvaljujući naprednoj tehnologiji veštačke inteligencije (AI) koju smo razvili u našoj kompaniji, što će biti prvi put u svetskim okvirima da je tako nešto urađeno”, rekao je Vuković.

„Koliko sam bio srećan kada smo počeli snimanje upravo na mestu gde je započeo moj životni put, u hotelu „Kleridžiz“ u Londonu marta prošle godine, sada sam još i više oduševljen nakon pogledanog trejlera. Serija će sigurno biti interesantna javnosti, i ja sam zahvalan brojnim ljudima koji već jesu i koji će tek učestvovati u ovom projektu i pridružiti mi se u pričanju moje životne priče. Samo deo sagovornika je prikazan u trejleru, a očekujte mnogo više“, rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar.

Za više informacija posetite https://www.wolf-entertainment.com/crown

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.