fbpx
spot_img

Velika euforija u Kikindi: Žiri se sprema da izabere najlepšu devojku!

Kompanija Miss Serbia pod vlasništvom Vesne da Vinča, održaće prvo polufinalno takmičenje Izbora za Miss Srbije u Kikindi, 26. juna 2018. godine u dvorani ,, Rajska oaza“ sa početkom u 19 časova. 
Grad Kikinda će i ove godine zvanično odlukom stručnog žirija dobiti svoju predstavnicu, Miss Kikinde koja će se boriti kasnije u finalu Izbora za Miss Srbije. Devojke očekuju lente u različitim kategorijama ali i ostale vredne nagrade. Ona koja pobedi ulazi u krug najlepših i imaće priliku da se bori za titulu najlepše devojke u Srbiji ali i obrazuje na R&B koledžu.  
Ovogodišnji stručni žiri u Kikindi biće sastavljen od velikog broja istaknutih umetnika, prijatelja manifestacija i lokalnih uvaženih gostiju. Iz Beograda specijalno će žirirati Biljana Prokić, renomirana glumica na dečjoj i večernjoj sceni i vokalna solistkinja Radio Beograda i Grand produkcije. koja će prisutnima pokloniti svoj nastup. Zatim, gostima će se predstaviti i Mira Knežević Eka, srpska modna dizajnerka, slikarka, književnica poznata po svom romanu ,, Žena kao stena“ i televizijska i pozorišna glumica, dobitnica priznanja za očuvanje kulturne baštine države Srbije, Katarina Stojanović. Publici tokom svečane manifestacije predstaviće se i popularni pevač iz Kikinde, Vanja Lakatos kog takođe često slušamo kraj malih ekrana.. 
,, Veoma sam srećna što prvi put gostujem u Kikindi i što ću imati tu čast da budem deo ekipe Mis Srbije, kada ću dati svoj mali doprinos prilikom izbora devojaka. Volim takva putovanja, druženja, prepričavanja iskustava, radosti. Radujem se druženju sa predstavnicima ove kompanije i prijateljima iz javnog sveta, Vanjom, Biljanom, Katarinom. Takođe zahvaljujem gospođi Milanki na pozivu. “ izjavila je Mira Knežević Eka smatrajući da devojke treba da iskoriste ovu šansu kako bi se dodatno obrazovale, edukovale i postale društvenije i komunikativnije.
Ulaznice se mogu rezervisati putem stranice Miss Serbia ili u samom objektu ,, Rajska Oaza“. 
Novinar Marko Spirić
Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.