fbpx
spot_img

Vesna Dedić za 30 MINUTA – Svaki moj roman je proizvod duha vremena u kojem živimo

 

NOVA emisija “30 MINUTA” 

Petak 20. decembar u 20:30h

Gošća Vesna Dedić

Edu TV – Obrazovna televizija 

 

Gošća emisije 30 MINUTA ovog petka je voditeljka i spisateljica Vesna Dedić. Njen jedeanaesti roman “Nikad nisam” je pronašao put do čitalaca i brzo postao bestseler. Svaki moj roman je proizvod duha vremena u kojem živimo. Osnovna poruka je da je sreća kada nam se budućnost, a ne prošlost, čini lepšim delom života. U ovom vremenu depresije i nostalgije, bezvoljnosti i apatije, čini mi se da je to važna poruka koju mogu da pošaljem ne samo kao pisac, već i kao žena i majka. U mojim romanima, već skoro deset godina, devojke i žene pronalaze i utehu i snagu.

EmisijaBalkanskom ulicom” na RTS-u obeležava osamnaestu sezonu, kao i sve prethodne, gledaoci će imati prilike da upoznaju ljude koji su svojim životima, duhom, karijerama i uspesima ostavili dubok trag u različitim sferama javnog života.

Svesna sam da je emisija za skoro dve decenije emitovanja postala porodična navika u domovima širom Srbije i dijaspore. Trudiću se da razgovori i ove godine budu emotivni, zabavni, ali i poučni. Za 30 MINUTA iskreno govori o karijeri, braku, ljubavi, sreći, bliskosti, hrabrosti, strasti.

Autor i voditelj Dejan Jelača

30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
Emisija „30 MINUTA", autora i voditelja Dejana Jelače, punih deset godina je domaćin poznatim ličnostima iz sveta filma, umetnosti, politike. U formi razgovara gledaoci iz nedelje u nedelju upoznaju medijske zvezde sa one druge manje poznate strane. Iskrenost i jednostavnost tih razgovora iz godine u godinu dobija sve veći broj gledalaca. Dejan Jelača, glumac, daje poseban i prepoznatljiv pečat emisiji, svojim šarmom, elokventnošću, spontanošću. Mera i dobar ukus je nešto što emisiju „30 MINUTA" razlikuje od sličnih formi u drugim medijima.
WordPress PopUp Plugin