fbpx
spot_img

Zlato, Dejan Majstorović i MVP titula u basketu 3×3

Dejan Majstorović izašao je pred novinare ogrnut srpskom zastavom nakon što je naša reprezentacija u basketu „3 na 3“ stigla do zlata na Svetskom prvenstvu u Belgiji preko Litvanaca, koji su nadigrani rezultatom 21:16.

Majstorović preponosan što je po ponovo na krovu sveta. Zahvalio se glasnim navijčima u Belgiji i poručio Srbiji da će biti još medalja.

„Prvo želim da čestitam Litvancima igrali su dobro tokom celog turnira i zasluženo su stigli do finala. Igrali smo i mi sjajno, sa odličnom energijom. Ovo je peti put da smo osvojili Svetsko prvenstvo, nadam se da ćemo igrati i dalje ovako i da ćemo osvojiti mnogo medalja za našu zemlju. Hvala našim navijačima, bili su glasni i u polufinalu protiv Belgije“.

Dejan, koji nosi nadimak Maestro, otkrio je nedavno da njegov otac ima svesku u koju zapisuje svaki njegov uspeh, pa su novinari „vratili“ Majstorovića na taj detalj. Ovoga puta je otkrio da postoje i fotografije sa svakog turnira.

„Prosto je neverovatno biti četiri puta prvak sveta. Imam isto tiula kao Dušan Bulut i Savić. Kada je otac počeo da piše bilo je malo čudno za mene, ali sada je fenomenalno, on ima i slike sa svih turnira gde smo osvajali medalje. Hvala svima, neverovatno veče“, poručio je Dejan Majstorović, a onda je otišao da se veseli sa svojim saigračima.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.
WordPress PopUp Plugin