fbpx
spot_img

Zli pevač Lazović objavio novu pesmu “TZAR”

Popularni Zli pevač Lazović promovisao je novu pesmu i spot “Tzar”. Naime, nakon mnogobrojnih uspešnih i posećenih nastupa ovo će biti sigurno još jedna pesma za pamćenje.

Hitovi kao što su “Autoput”, “Malo žalim, malo starim, malo krvarim”,”Živ si stigo pobedniče” uz jedinstvenu harizmu i energiju, garant su dobra zabava.

“U novoj pesmi TZAR, može se svako pronaći, preispitivanje u svakom smislu. Svako ko dobro obavlja svoj posao je Tzar, bilo u državi ili kafani.

Spot je rađen na dve lokacije, u opštini Zemun jer nam je ta svečana sala bila pogodna za prvi refren, a kafanski deo je sniman u legendarnoj Beogradskoj kafani Lipov Lad kod mojih prijatelja. Muziku i tekst sam uradio ja, a aranžman zajedno sa Markom Konom. Spot je, po mojoj ideji, uradio sjajni Dušan Šljivić sa svojim timom i to je nastavak uspešne dosadašnje saradnje.

Uvek su za svaku pesmu očekivanja ista, da uđe u narod, u kafanu jer jedino tako nastaju hitovi, ono što narod prihvati. Imao sam sreće do sada da je narod u kafani prepoznavao i zavoleo moje pesme.

Po prvi put se negde, u nekom spotu, osim u političkim emisijama, pojavljuje moj prijatelj Predrag Sarapa, novinar” – izjavio je za naš portal Zli pevač Lazović.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.