fbpx

Zvezde Radio Televizije Srbije snimile novogodišnji program!

Predstavnici estradne muzičke scene Srbije imali su dobar povod da posete jedan od najpoznatijih televizijskih studija na Košutnjaku u Beogradu! Snimao se još jedan veliki novogodišnji program Radio Televizije Srbije, koji će muzičkim umetnicima, glumcima i voditeljima Javnog servisa Srbije još mnogo godina ostati u najboljem sećanju.Euforično, pozitivno i raspevano. Onako baš kako gledaoci vole. Snimanje povodom najluđe noći je proteklo u veselom raspoloženju, a u centru pažnje svakako je bila aktuelna vokalna solistkinja Milena Lazarević Popović koja je oduševila sve prisutne kolegesvojim glasom i stasom. Popularna umetnica je evocirala uspomene na minule koncertne turneje sa kolegama, zajedničke nastupe, koncertne aktivnosti u okviru karavana Radio Televizije Srbije i „Darovnice“ Radio Beograda. Bilo je suza, nostalgije ali i smeha!

Sve vokalne umetnice su se potrudile da izgledaju glamurozno, dok su pevači bili opredeljeni za sigurnu, proverenu kombinaciju – smoking, svečana odela. S obzirom na to da je snimanje završeno narodnom muzikom, renomirane i istaknute vokalne umetnikeLepu Lukić, Harisa Džinovića, Anu Bekutu, Miroslava Ilića, Nedu Ukraden, Radeta Jorovića, Dragana Kojića, Danku Stoiljković, Jasnu Đokić, Marinka Rokvića, Snežanu Đurišić i mnoge druge, pratili su prominentni orkestri: Veliki narodni orkestar Radio Televizije Srbije pod upravom Vlade Panovića i Narodni ansambl Radio Televizije Srbije pod upravom Siniše Vićentijevića. Izvođači su pripremili najlepše pesme sa prostora Šumadije, Vojvodine, Kosova i Metohije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i drugih krajeva Srbije i Balkana.

Novogodišnje raspoloženje je prštalo sa svih strana! Odbrojavalo se, slavilo, pevalo, glumilo, plesalo a kako je sve to bilo, ne propustite u utorak, 31. decembra, kada se budete opraštaliodstare 2019. Godine! Uživajte!

 

Marko Spirić  (Novinar i organizator estradnih dešavanja )

 

PRIJATELJI PORTALA

 

Фотографија корисника Holistic Centar za Kiropraktiku

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Kontakt: 060/74-13-699

FRIZERSKI STUDIO – NIDŽA M
Vlasinska broj 2 – Vranje
Kontakt 064/264-9-602

 

NEKA VAŠ PRAVI KURS BUDE AERO TURS!

Turistička agencija Aero Turs posluje od 27.01.2009 godine. Čini je tim iskusnih radnika sa puno entuzijazma da svakom putniku izadju u susret i izaberu najbolju ponudu za putnika bez obzira da li se radi o turističkom aranžmanu, letovanju ili avio karti. Agencija poseduje OTP licence 45/2013 za organizaciju putovanja, članica je IATA, posedujemo rezervacioni sistem AMADEUS kao i rezervacioni sistem za sve LOW-COST kompanije: Wizz Air, easy Jet, Rynair, Norwegian i druge.

Agencija se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su koristili usluge kako u avio saobraćaju tako i u turizmu za sve turističke destinacije u svetu. Agencija bira najbolje i najpovoljnije za Vas.

Za Vas organizujemo Novu godinu, seoski turizam, obilazak manastira, banje u Srbiji, planine Srbije, izleti, letovanja, zimovanja, individualna putovanja, krstarenja, daleke destinacije, proputovanja, sajmove, avio karte za sve destinacije, osiguranje…

Aero turs Niš uspešno radi na svetskom turističkom tržištu. U pitanju je turistička agencija u kojoj možete kupiti sve od seoskog turizma do dalekih destinacija. Na jednom mestu se predstavlja ponuda za preko pedeset različitih turističkih agencija po istim cenama.

Zaposleni u agenciji stalno obilaze nove destinacije i lična iskustva koriste da pomognu u odabiru putovanja.

Takodje, agencija posvečuje pažnju svakom putniku ponaosob i zbog toga se ne reklamira puno,jer svake godine dolazi veći broj putnika po preporuci.

Sto se tiče aktuelne sezone, spremili smo, u skladu sa našim motivom, sve na jednom mestu, tako da i dalje imamo najtraženije ponude sa turističkog tržišta. Pošto radimo sa velikim brojem agencija, kod nas uvek ima mesta.

Agencija Aero Turs radi individualne aranžmane za sve destinacije u svetu, Vi birate datum, destinaciju a Aero Turs brine o ostalom.

Aero Turs organizuje zanimljiva putovanja za brojne turiste željne istraživanja novih mesta van ustaljenih turističkih trasa.

Aero Turs se bavi ne samo outgoing nego i incoming putovanjima.

http://www.aeroturs.rs/index.php/o-nama-1

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”