fbpx
spot_img

1. jun: Međunarodni dan roditelja

Porodica je temelj svakog društva. Ona predstavlja naše uporište, mesto gde učimo važne prve lekcije o životu i naš neiscrpan izvor ljubavi, pažnje, podrške, inspiracije i motivacije koji nam omogućava da krenemo dalje uprkos brojnim preprekama i ostvarimo sve svoje snove.
Novak Đoković Fondacija iz tog razloga najveći značaj pridaje upravo porodici. Kroz fondacijske aktivnosti i projekte nastojimo da pomognemo i podržimo porodice kako bi postale bolje, jače i sigurnije zbog svih njenih članova. Najveći napredak u društvu se oseća onda kada je porodica jaka i jedino u stabilnom porodičnom okruženju je moguć zdrav i kvalitetan rani razvoj dece.
Međunarodni dan roditelja je odlična prilika da se zahvalimo svojim roditeljima na svemu što su činili i čine za nas, bilo da smo mladi ili se već i sami nalazimo u ovoj odgovornoj ulozi. Posvetimo ovaj dan ljudima koji nam pružaju bezuslovnu ljubav i koji su čitav život posvetili našem podizanju, obrazovanju i upoznavanju sa svetom.
happy-young-family-having-fun-outside-in-spring-nature.
U želji da se pridružimo obeležavanju ovog važnog datuma za vas smo pripremili seriju edukativnih tekstova na temu roditeljstva. Nadamo se da ćete uživati!
Foto: novakdjokovicfoundation.org
Izvor: novakdjokovicfoundation.org
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.