fbpx

Ankica Utornik Orčić dama regiona u BiH

Velika modna manifestacija “GOLUB MIRA INTERNATIONAL FASHION FESTIVAL BIH”, privukla je pažnju ovih dana u BIH. Tačnije u Kaknju u organizaciji modnog dizajnera DIAZ KOVE i javne ustanova KSC KAKANJ na čelu sa direktorom Mirzom Musija. Dom kulture je bio mali da primi sve posetioce.

Prisustvovalo osam modnih dizajnera iz regiona i Evrope. Manifestaciju je Otvorila najbolja modna dizajnerka BIH Emina Ibrahimović. Specijalni gost na reviji bila je Marija Šabic iz Subotice najbolja modna dizajnerka regiona.

Šarolikost modela je oduševila prisutne, koji nisu štedeli aplauze. Dizajneri Danske,Hrvatske, Srbije, Ukrajine, BIH, su svojim kreacijama udahnuli duh svoje zemlje i pokazali svoje prekrasno umeće.

Po završetku su dodeljena priznanja GOLUB MIRA. Naša Dama regiona Ankica Utornik Orčić je dobitnica istoimenog priznanja, zajedno sa Dejanom Pantićem organizatorom JAKE ŽENE koja je i podrška GOLUBU MIRA.

Marko Spirić (Novinar i organizator estradnih dešavanja )

email: spiric017@hotmail.com

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”